Nieuws

Metalight draagt bij tot realisatie het Zandpand, Herentals

08 juni 2019

Herentals steunt zijn ondernemers  met tal van initiatieven om de binnenstad nieuw leven in te blazen. Eén van die initiatieven is de ontwikkeling van het Zandpand, een winkelpand in de Zandstraat dat gehuurd wordt door de stad om nieuwe ondernemers de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Metalight was, samen met Keap en Text-It (beiden toevallig ook klant bij ons) verantwoordelijk om binnen het gegeven budget het pand te verfraaien. Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten, Herentals!

Verlichting voor veranda of afdak nodig?

22 februari 2019

Het Spaanse merk Beneito Faure brengt in maart de Pulsar Mini uit. Dit kleine broertje van de mooie Pulsar spot is door zijn formaat (buitendiameter 33 mm, hoogte 40 mm) uitermate geschikt voor inbouw in veranda, pergola of afdak. Bovendien is dit kleine maar fijne spotje waterdicht (IP65), zodat hij makkelijk de Belgische weersomstandigheden de baas kan. Door de lage UGR (<16) hoeft u zich alvast geen zorgen maken over verblinding. De Pulsar Mini is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Onze vernieuwde website is online

16 januari 2019

Welkom op de totaal vernieuwde website van Metalight!

U verdient een optimale service, ook online. Daar bouwen we nu de fundamenten van. Vanaf nu kan u onze producten online raadplegen, spec sheets, catalogi en nog veel meer downloaden, nuttige informatie opzoeken, ideeën opdoen voor uw projecten, ... We hebben ervoor gekozen om online te gaan in januari, maar momenteel zijn we echter nog druk bezig met het inputten van alle data. Kom dus zeker geregeld een kijkje nemen om te ontdekken wat er allemaal is bijgekomen. 

Klaar voor een samenwerking?