Nieuws

Corona Update

18 maart 2020

Als gevolg van de maatregelen die onze lokale overheid en de internationale politiek hebben genomen om het Covid-19 virus te vertragen, gebruiken ook wij, als uw leverancier, ons gezond verstand en roepen ook wij op tot solidariteit.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers komt op de eerste plaats en daarom nemen wij volgende maatregel :

-       De bezoeken van onze vertegenwoordigers zullen tot nader te bepalen datum uitgesteld worden. Ze zijn uiteraard steeds telefonisch of per mail bereikbaar. Elk telefoontje of mail zal met de allergrootste aandacht behandeld worden.

-       Zolang het ons en onze leveranciers nog toegelaten wordt, noteren wij al uw bestellingen en deze worden rechtstreeks vanaf hun depot bij u geleverd. Let wel op: voor elk merk zullen andere regels gelden. Beneito-Faure bijvoorbeeld opereert vanuit Spanje, dat in lockdown is en dus niet kan leveren op dit moment. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder ivm de huidige toestand van ieder merk.

Wij wensen nogmaals te bevestigen dat onze dienstverlening uiteraard zal worden voortgezet, Metalight blijft dan ook tot uw beschikking voor al uw prijsvragen, bestellingen , vragen , opmerkingen, enz …  

Graag willen wij jullie bedanken voor het begrip en hopen wij samen met jullie dat we deze periode snel achter ons kunnen laten.

Moed en sterkte gewenst, zowel op vlak van gezondheid als in deze moeilijke economische tijden.

Het Metalight Team

 

Nieuw in ons aanbod: Thinkpaper Kraft lamps

18 september 2019

Het woord KRAFTS staat voor Kraft (met een K), de stevige papiersoort die wordt gebruikt als toplaag. En Craft (met een C), wat betekend professioneel met de hand vervaardigd. De KRAFTS zijn zo ontworpen om ieder interieur te complementeren met hun warme, sfeervolle en elegante uitstraling. Elk van de KRAFTS wordt milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en vakkundig geassembleerd in Nederland. Door de combinatie van de modernste technieken en het verfijndste handwerk is het mogelijk om een bijzonder patroon te creëren welk een uniek effect geeft aan elke ruimte, omgeving en gelegenheid.

Elk ontwerp heeft zijn eigen identiteit. Welke stijl je ook hebt, je zult altijd een KRAFT vinden die bij je past

Metalight draagt bij tot realisatie het Zandpand, Herentals

08 juni 2019

Herentals steunt zijn ondernemers  met tal van initiatieven om de binnenstad nieuw leven in te blazen. Eén van die initiatieven is de ontwikkeling van het Zandpand, een winkelpand in de Zandstraat dat gehuurd wordt door de stad om nieuwe ondernemers de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Metalight was, samen met Keap en Text-It (beiden toevallig ook klant bij ons) verantwoordelijk om binnen het gegeven budget het pand te verfraaien. Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten, Herentals!

Verlichting voor veranda of afdak nodig?

22 februari 2019

Het Spaanse merk Beneito Faure brengt in maart de Pulsar Mini uit. Dit kleine broertje van de mooie Pulsar spot is door zijn formaat (buitendiameter 33 mm, hoogte 40 mm) uitermate geschikt voor inbouw in veranda, pergola of afdak. Bovendien is dit kleine maar fijne spotje waterdicht (IP65), zodat hij makkelijk de Belgische weersomstandigheden de baas kan. Door de lage UGR (<16) hoeft u zich alvast geen zorgen maken over verblinding. De Pulsar Mini is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Onze vernieuwde website is online

16 januari 2019

Welkom op de totaal vernieuwde website van Metalight!

U verdient een optimale service, ook online. Daar bouwen we nu de fundamenten van. Vanaf nu kan u onze producten online raadplegen, spec sheets, catalogi en nog veel meer downloaden, nuttige informatie opzoeken, ideeën opdoen voor uw projecten, ... We hebben ervoor gekozen om online te gaan in januari, maar momenteel zijn we echter nog druk bezig met het inputten van alle data. Kom dus zeker geregeld een kijkje nemen om te ontdekken wat er allemaal is bijgekomen. 

Klaar voor een samenwerking?